Vrouw crasht tijdens borstvoeding

Een Zweedse vrouw wordt verdacht van criminele handelingen na een bizar ongeluk afgelopen woensdag. De vrouw ramde haar auto vol in een vrachtwagen toen ze haar drie weken oude baby achter het stuur de borst gaf.

De 30-jarige vrouw reed met haar drie kinderen over de E20 bij Skara. Twee kinderen zaten keurig op de achterbank in de gordels. Haar kersverse baby hield ze op schoot en gaf deze borstvoeding.

De tankauto die voor de moeder reed, trapte plotseling op de rem. De Zweedse, afgeleid door het gesabbel aan haar tepel. had niets in de gaten en boorde haar auto vol in de vrachtauto. Van de auto is weinig meer over, maar er is niemand ernstig gewond geraakt. Wel werden moeder en koters overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie van Lidköping heeft gisteren bekendgemaakt dat ze de vrouw officieel meedelen dat ze wordt verdacht van een misdrijf. "Hier zullen we even mee wachten tot ze uit het ziekenhuis is ontslagen", aldus een politiewoordvoerder. Hoewel de moeder nog aan de tand moet worden gevoeld, heeft ze al wel bekend dat ze tijdens de crash haar kind de borst gaf.