De Pers fileert Paul de Leeuw

De Pers heeft maandag hard uitgehaald naar Paul de Leeuw. Volgens de redactie van het gratis dagblad kan de humoristische VARA-presentator in het rijtje van zaken die 'uit' zijn worden gezet.

De krant vindt De Leeuw maar weinig origineel: "Doet al jaren hetzelfde en wordt dan boos op Sonja Barend die redelijk beschaafd meldt: verzin eens wat anders. Viert verschillig vakantie op St. Barth's, verdient dus veel te veel maar blijft door Hilversumse vrienden maar bestempeld worden als 'talent'."

Veel leuker dan De Leeuw is volgens De Pers de Britse talkshowhost Graham Norton: "Al jaren te zien bij BBC, nu bij Comedy Central. Leuke homo die met humor een soort Pau!l maakt maar dan duizend keer beter."

Jongerenomroep BNN mag volgens het dagblad ook vertrekken: "Misschien worden wij oud, net als het presentatorengilde, maar het puberaal gegrol wordt wat onheus allemaal." De VPRO doet het volgens De Pers beter: "Intellectuelenomroep heeft onverwachte hit met helikopterprogramma Nederland van Boven. Ook leuk als je niet stoned bent."


De Pers fileert Paul de Leeuw (Foto: Novum)