Ode to the Bouncer voert hitlijst aan

Het nummer Ode to the Bouncer heeft de koppositie van de Single Top 100 veroverd. De plaat van Studio Killers stoot Gers Pardoel met Ik Neem Je Mee van de eerste plaats.

Ode to the Bouncer voert ook de Top Serious Request 2011 aan. Het nummer werd het meest aangevraagd tijdens de actie Serious Request, waarvoor drie 3FM-dj's zich op lieten sluiten in het Glazen Huis. Ze zamelden geld in voor het Rode Kruis, onder meer door tegen betaling verzoekplaatjes te draaien.

Greg Holden staat op de tweede plaats met zijn liedje The Lost Boy. Dat nummer werd na Ode to the Bouncer het meest aangevraagd in het Glazen Huis. 3FM-dj Eric Corton adviseerde iedereen het liedje aan te vragen, omdat het goed bij de actie paste.

De derde plek in de Single Top 100 wordt bezet door Ik Neem Je Mee. De remix die Armin van Buuren maakte voor de film Nova Zembla komt binnen op de zesde positie.

De kerstplaat van Michael Bublé is voor de derde achtereenvolgende week het bestverkochte album. De top drie van populairste platen wordt gecompleteerd door Live at the Royal Albert Hall van Adele en het postume album van Amy Winehouse, Lioness: Hidden Treasures.


Studio Killers - Ode To The Bouncer