Voormalige nanny opent vuur op Kardashians

Een voormalig kindermeisje heeft een boek geschreven met onthullingen over de Kardashians. Pam Behan heeft geen blad voor de mond genomen en zou uit de doeken doen dat ze een hekel heeft aan een aantal kinderen van het gezin.

Behan werkte voor de familie Kardashian voordat ze beroemd waren, weet de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Ze was jarenlang de persoonlijke assistent en kok van Bruce en Kris Jenner en bracht veel tijd door met de zusjes Kardashian.

Het kindermeisje kon goed met Bruce Jenner opschieten, met Kris had ze een haat-liefdeverhouding. Zoons Brody en Brandon, noemt ze 'extreem verwend en respectloos'. Behan brengt volgens bronnen 'intieme details' naar buiten over Kourtney en Kim Kardashian.

Een bron vertelt dat het boek bij verschillende uitgevers ligt. Het is nog niet duidelijk of het boek ook daadwerkelijk uitgebracht gaat worden.

Kris en Bruce Jenner zijn sinds 1991 getrouwd. Kris heeft vier kinderen uit een eerder huwelijk, Rob, Kim, Kourtney en Khloe Kardashian. Bruce kreeg met zijn ex vier kinderen. Kris en Bruce hebben samen twee dochters, Kylie en Kendall. De familie werd in 2007 bekend door de reallifesoap Keeping Up with the Kardashians.