Lauren Verster gaat steeds beter om met kritiek

Het ego van Lauren Verster loopt steeds minder snel een deuk op. De 31-jarige presentatrice trekt zich minder aan van de mening van anderen. "Je creëert een enorme schil", vertelt Lauren voor de camera van Novum Nieuws.

"Mensen roepen op straat, vinden overal wat van. Op internet moet je helemaal niet kijken, dan zak je van ellende jankend op de grond in elkaar", grapt Verster. Waar Verster op doelt, laat ze in het midden. "Er worden best heftige dingen gezegd, maar daar wen je wel een beetje aan."

De presentatrice trekt zich nog nauwelijks iets aan van de mening van vreemden. "Ik ben het meest gevoelig voor mensen uit mijn omgeving, zij kunnen mij veel harder raken. Als mijn goede vrienden, familie of geliefde bij een presentatie zijn, ben ik veel onzekerder dan wanneer er honderden vreemden voor me zitten."

Hoewel Versters ego 'van dag tot dag wisselt', heeft ze er geen last van. "Ik heb dagen dat ik best content met mezelf ben en soms heb ik echt bevestiging nodig. Maar ik kan mijn ego ook goed opzij zetten."