Stinkende kerel verraadt druiper

Kijk niet vreemd op als een PINO (potentieel interessant neukobject) binnenkort jouw lichaamsgeur diep tot haar neusgaten laat doordringen. Ze wil dan slechts controleren of je een SOA hebt. Een stinkende man zou wel eens een druiper kunnen hebben.

Bovenstaande is de conclusie uit een onderzoek van het Russische Institute of Cytology and Genetics. Met gonorroe besmette mannen verspreiden volgens de dames namelijk een 'weerzinwekkende, bedorven en verotte' lichaamsgeur.

"Ons onderzoek toont aan dat SOA's de lichaamsgeur van mannen aantasten, wat invloed heeft op hun aantrekkingskracht bij vrouwen", verklaart onderzoeksleider Mikhail Moshkin. "De afstotende geur kan subtiel zijn, het is meer een chemische waarschuwing dan een stinkende lichaamsgeur, maar het heeft wel effect op vrouwen."

Dit is volgens Moshkin het bewijs dat mensen, net als bijvoorbeeld honden, hun neus gebruiken voor het vinden van een geschikte partner. Voor het bewuste onderzoek werd bij 34 Russische mannen tussen de 17 en 15 jaar okselzweet en speeksel afgenomen. Onder hen bevonden zich 13 mannen met een druiper, vijf die een druiper hebben overleefd  en zestien gezonde kerels.

Vervolgens moesten achttien jonge Russinnetjes aan de staaltjes ruiken. De mannen met een SOA werd door hen minder dan de helft zo aangenaam en aantrekkelijkgevonden als gezonde mannen.