Radiobitch 2011 uitgeroepen

Petra Grijzen is woensdagavond gekroond tot Radiobitch van 2011. De BNR-dj kreeg de award tijdens de vijfde uitreiking van de Radiobitches Awards in Studio 21 in Hilversum.

Grijzen kreeg de prijs uit handen van Anita Witzier. Ze won van genomineerden De Ochtend van 4-presentatrice Margriet Vroomans en Tuffie Vos van Omroep Max.

Fleur Wallenburg van de NOS kreeg de Newsbitch Award en Q Music-dj Patricia van Liemt werd geëerd met de Backstagebitch Award. Eva Koreman (Q-music) kreeg de titel Talentbitch. Q Music-dj Jeroen van Inkel is door de genomineerde radiovrouwen uitgeroepen tot Bitches Bastard.

De Radiobitches Awards wordt jaarlijks georganiseerd door studenten van V-Academy, een kweekvijver voor jonge mediatalenten. Een vakjury koos genomineerden, waarop via de website van Radiobitches gestemd kon worden.

De awardshow werd gepresenteerd door Koert-Jan de Bruijn. Onder anderen Ellen ten Damme, Rigby en Glennis Grace verzorgden een optreden. Presentatoren als John Williams en Vivienne van den Assem reikten awards uit.