Gerard Joling heeft Tatjana gedaan

Tatjana Simic en Gerard Joling hebben een avontuurtje beleefd. De twee belandden zo'n twintig jaar geleden een paar keer samen tussen de lakens, beweerde Joling donderdag bij de presentatie van Tatjana's pikante kalender.

"Ik heb het ooit weleens met Tatjana gedaan, een paar keer", vertelt de 51-jarige Joling voor de camera van Novum Nieuws. "Ik heb gezegd: ik denk niet dat ik de minnaar van je leven ben. Maar we hebben een leuke tijd gehad." Volgens de zanger, die op mannen valt, ging het om een kortstondige affaire. "Zij wist van mij natuurlijk dondersgoed hoe ik in elkaar zit."

Volgens Joling 'gebeuren zulke dingen weleens'. "Je zit gezellig op de bank, ik denk dat een drankje ook wel een beetje meespeelt." De zanger stelt dat hij misschien nog een beetje op zoek was naar zichzelf. "Alhoewel, op je 31e moet je toch wel weten hoe het in elkaar zit en dat wist ik ook wel. En zij ook", weet hij. "Maar goed, dan is het toch leuk om een keer te doen."

De 48-jarige Tatjana kan wel lachen om het avontuurtje. "We hebben een lang verleden samen en ik hou gewoon van die man", legt ze uit. "Wij hebben ook knipoogjes naar elkaar, zo van: als mensen eens wisten." Volgens de blondine 'gebeuren dingen soms'. "Zo is het gewoon. Gerard is helemaal top. Als al die mannen eens zouden weten.."