Justin Bieber verlost van babygeruchten

Justin Bieber wordt niet langer achtervolgd door geruchten dat hij een zoontje van drie maanden heeft. De 20-jarige vrouw die beweerde dat Bieber haar bezwangerde heeft haar rechtszaak tegen het Canadese tieneridool ingetrokken, schrijft entertainmentwebsite TMZ.

Mariah Yeater beweerde dat Bieber haar vorig jaar zwanger zou hebben gemaakt tijdens een vluggertje na een van Biebers concerten. De 17-jarige zanger heeft altijd ontkend dat hij met Yeater naar bed is geweest en wilde met een dna-test bewijzen dat hij niet de vader is.

Biebers advocaten waarschuwden Yeater begin deze maand al dat ze 'alle beschikbare rechtsmiddelen' zouden inzetten om de tienerster te beschermen. Daags nadat Yeater haar beschuldigingen openbaar maakte, kreeg ze ook een waarschuwing van de politie. De 20-jarige Californische zou namelijk vervolgd kunnen worden omdat ze seks had met een minderjarige. Een aanklacht is echter nooit ingediend.

Yeater klaagde Bieber aan omdat ze wilde bewijzen dat de 17-jarige de vader van haar zoontje is. Die zaak heeft ze eind vorige week in alle stilte ingetrokken. Bovendien hebben haar twee advocaten besloten dat ze Yeater niet langer willen verdedigen.