Frans Bauer moest vluchten voor K1-vechter

Frans Bauer heeft tijdens de opnames van Bananasplit moeten vluchten voor Remy Bonjasky. De K1-vechter was niet blij met een grap die de zanger met hem had uitgehaald. "Ik was doodsbang, want het is echt niet lachen als hij boos is. Hij zag eruit alsof hij me zou gaan vermoorden", vertelt Bauer aan De Telegraaf.

Volgens de 37-jarige zanger deden ze voor het programma net alsof een dierbare van Bonjasky in gevaar was. "Toen het bleek dat het om een grap ging, had hij zoveel adrenaline dat hij de humor daarvan nauwelijks in zag. Enfin, het is allemaal goed afgelopen."

"Het is normaal een lieve, zachtaardige jongen", vertelt Bauer. "Maar ik had hem echt kwaad gemaakt. Ik kon hem pas weer onder ogen komen toen hij een uurtje later enigszins was gekalmeerd."

In de nieuwe serie Bananasplit zoekt de zanger naar eigen zeggen de grenzen op. "En dit was meteen bingo. Ik had niet echt over de gevolgen nagedacht." De nieuwe reeks Bananasplit staat gepland voor eind december en wordt uitgezonden door de TROS.