Gijp: Bert, er zijn ook medicijnen voor

Voetbal International (VI) is maandag op bezoek geweest bij René van der Gijp om de door het programma gewonnen Gouden Televizier-Ring te overhandigen. Hij zei erg blij te zijn met de waardering van de kijkers en denkt binnenkort weer helemaal hersteld te zijn van zijn burn-out.

Van der Gijp reageerde ook op de opmerkingen van tv-kenner Bert van der Veer, die zei dat de Gouden Televizier-Ring 'begraven is' nu VI de prijs heeft gewonnen. "Daar heb ik zelf ook nog wel eens een beetje last van, dat moet je ook altijd voor zijn. Dat als er heel vaak naar je mening gevraagd wordt dat je in de veronderstelling ben dat je gaat geloven dat wat je zegt waar is. En dat is niet altijd het geval", aldus Van der Gijp.

Tot slot had de voetbalanalist ook nog een gouden tip voor Van der Veer: "Dat heb ik zelf ook nog wel eens bij een speler, en dat ik denk: 'Gijpie... kijk nou uit want het is wel gewoon jouw bescheiden mening'. Het is niet zo dat het ook zo is. Bert lijdt daaraan. Maar daar zijn wel gewoon medicijnen voor."


Voetbal International op bezoek bij René van der Gijp