Shia LaBeouf weer in bargevecht

Shia LaBeouf is afgelopen weekeinde op de vuist gegaan. De 25-jarige acteur raakte in beschonken toestand betrokken bij een bargevecht, schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online.

LaBeouf ging een avondje stappen in het Canadese Vancouver, waar hij momenteel verblijft voor de opnamen van een film. De Amerikaan kreeg het in een uitgaansgelegenheid aan de stok met een andere bezoeker. De twee werden uit elkaar gehaald door uitsmijters, maar troffen elkaar weer op straat.

"Hij moest een paar klappen in zijn gezicht incasseren en was duidelijk erg dronken", vertelt een ooggetuige. De man scheurde LaBeouf het shirt van zijn lijf en werkte hem met drie slagen tegen zijn hoofd naar de grond. Voorbijgangers wisten de acteur uiteindelijk uit zijn benarde situatie te bevrijden. De volgende dag werd hij gespot met schaafwonden en blauwe plekken op zijn gezicht.

Eerder dit jaar raakte LaBeouf ook al betrokken bij een bargevecht. Hij werd in de boeien geslagen, maar was snel weer op vrije voeten. In 2007 werd hij gearresteerd omdat hij in beschonken toestand over de weg reed.