Vrouw masturbeert zich ziekenhuis in

April Bonjour uit het Amerikaanse Yreka heeft besloten Pipedream Products voor de rechter te slepen. Tijdens het gebruik van een van hun vibrators is ze met een hevig bloedende vagina naar het ziekenhuis afgevoerd.

Bonjour had onlangs een geile nacht met haar vriend. Tijdens de vrijpartij ragde het seksspeeltje wild in haar dampende druipsteengrot. "Ineens voelde ik een intense, scherpe pijn in mijn vagina", zo verklaart ze.

Hierna haalde haar partner de vibrator uit haar doos. Het speeltje zat onder het bloed, zo luidt de aanklacht. "Even dacht ik dat ik ongesteld was geworden. Toen ik steeds heviger en heviger begon te bloeden, realiseerde ik me dat het iets anders moest zijn."

De vrouw viel bij de aanblik van al het bloed flauw waarna haar vriend het alarmnummer belde. Door alle commotie werd de zoon van de familie ook nog eens wakker. "Mijn zoon was geschokt door hetgeen hij zag. Hij dacht dat ik het loodje zou leggen. Eenmaal in het ziekenhuis heb ik enkele liters bloed toegediend gekregen."

In de rechtszaak die Bonjou heeft aangespannen, vraagt ze om compensatie wegens het emotionele leed dat haar is aangedaan. Omdat Pipedream Products eerder verzoeken om compensatie heeft geweigerd, heeft ze besloten het via de rechter te spelen. "Alleen om deze reden heb ik besloten naar de rechter te stappen."