BH uitgegoocheld tijdens saaie vergadering

De voorzitter van de medezeggenschapsraad van een basisschool in Abington, Massachusetts, heeft diep door het stof moeten gaan. De beste man, tevens amateurgoochelaar, leek het dinsdag wel een leuk idee om een saaie vergadering van de raad op te vrolijken met een leuke goochelact. Hij toverde voor de grap de bh van een nietsvermoedend raadslid uit.

Russell Fitzgerald staat bij de medezeggenschapsraad bekend als de voorzitter die altijd een vergadering opent met een goocheltruc. Zo ook twee dagen geleden. Met Ellen Killian als slachtoffer.

De voorzitter slingerde met zijn staf en trok zo haar bh uit, dwars door haar kleren heen. "Ik was even geschokt als iedereen", laat Killian weten. "Ik wist vooraf echt niet wat er zou gebeuren." Ook de docenten wisten niets van de truc af.

De geile goochelaar heeft gisteren een excuusbrief geschreven. "Ik wilde slechts de vergadering opleuken", luidt zijn excuus. "Het spijt me dat ik mensen in verlegenheid heb gebracht." Fitzgerald heeft beloofd nooit meer te zullen goochelen tijdens vergaderingen.


Een filmpje over een dergelijke vergadering, inclusief truc