3 meisjes doen zelfmoordpoging om huiswerk

In het Chinese Jiujiang waren drie meisjes zo flauw van hun huiswerk, dat ze besloten drastische maatregelen te nemen. De kleine Chineesjes besloten gezamenlijk van een gebouw af te springen. Eenmaal geland bleek het trio de zelfmoordpoging nog te hebben overleefd ook.

Chinese media berichtten vandaag over het schokkende incident. De 10-jarige Huang Wanting slaagde er vorige week niet in haar huiswerk klaar te krijgen. Samen met haar twee vriendinnetjes besloot ze te spijbelen om zo de hele dag aan hun huiswerk te werken. Maar hoe hard ze ook aan de slag gingen, het huiswerk kwam niet af.

De iets oudere Kong Huan keeg hierop een briljant idee. Ze opperde om samen van een gebouw af te springen. "Ik wilde helemaal niet springen", vertelt Wang Wanting. Omdat ze bang was voor de straf die ze anders van haar leraar zou krijgen, besloot ze toch mee te doen aan de zelfmoordpoging. "We hielden elkaars handen vast en sprongen."

Eenmaal op de grond bleek het drietal de zelfmoordpoging te hebben overleefd. Ze werden direct naar het People’s Hospital overgebracht. Van de meisjes is Kong Huan er het slechtst aan toe. Ze lijdt aan een klaplong en interne bloedingen.


Een filmpje over de schokkende zelfmoordpogingen