Vrouw mishandeld voor wijdbeens tv kijken

Een 23-jarige man uit het Taiwanese Kaohsiung heeft zijn vrouw mishandeld. Vrouw Hsu zat namelijk wijdbeens televisie te kijken in hun huis.

De 22-jarige vrouw is al drie jaar samen met haar man Lau. Dit jaar heeft ze werk gekregen als kledingverkoopster en komt dan ook dikwijls laat thuis. Lau dacht echter dat zijn vrouw vreemdging en daarom telkens laat thuiskwam.

Onlangs nam Hsu een welverdiende douche om vervolgens met haar benen wijd op de bank voor de tv te ploffen. "Je laat je intieme delen zien", schreeuwde Lau uit. "Geen wonder dat je mannen verleidt." Hsu verdedigde zich door te zeggen dat ze juist thuis wat wilde ontspannen en er verder geen vreemden in huis waren.

Desondanks ontstak Lau in woede en bekogelde zijn vrouw achtereenvolgens met een stoel, een föhn en een asbak. Bij het afweren van de voorwerpen liep Hsu verwondingen aan haar armen op. Zij is inmiddels bij haar moeder ingetrokken.

Lau heft de politie verklaard dat hij jaloers was en zijn zelfbeheersing verloor. Hij heeft spijt en belooft zijn vrouw nooit meer pijn te doen.


Gelukkig hebben de mensen van NMA er weer een mooi filmpje van gemaakt...