Harry Mens betreurt bedriegen ex

Harry Mens heeft spijt van de manier waarop hij zijn ex-vrouw heeft behandeld. Tien jaar geleden kwam aan het licht dat de presentator twee buitenechtelijke dochters heeft bij zijn minnares. "Achteraf zou ik misschien beter anders hebben kunnen handelen wat betreft mijn ex. Ik bedoel daarmee dat ik het haar eerder had moeten vertellen", legt Mens uit aan De Telegraaf.

"Ik heb nooit bewust gekozen om mijn toenmalige echtgenote te bedriegen met een andere vrouw, laat staan dat ik daar kinderen mee zou krijgen", gaat de 64-jarige verder. "Het is me allemaal overkomen. Verliefdheid heb je nu eenmaal niet in de hand."

Mens kreeg met zijn vrouw Suze twee kinderen, Marlous en Suze. Tien jaar geleden maakte hij in een interview bekend dat hij jarenlang een dubbelleven had geleid. Harry woont nu samen met zijn vriendin Mouna, met wie hij jarenlang zijn ex-vrouw bedroog. Met haar kreeg hij Sarah en Nour, die nu 16 en 12 jaar oud zijn.

Inmiddels is alles koek en ei in de familie Mens. "Alle zussen vertrouwen elkaar zelfs alle geheimen toe. Dat is mijn geluk." Ook met zijn ex-vrouw hebben hij en al zijn kinderen een goede band. "Mijn ex heeft een heel goed contact met Sarah en Nour, net zoals overigens mijn beide dochters uit mijn eerste huwelijk. Ze noemen haar liefdevol 'tante mama'. Dat ontroert me."