Paling zwemt mans penis in

Zhang Nan is een niet-benijdenswaardig man. Tijdens het badderen is een vijftien centimeter lange paling zijn penis ingezwommen. Vervolgens baande de aal zich een weg door de eenogige slang van de Chinees, om vervolgens bij diens blaas uit te komen.

De 56-jarige man uit Honghu besloot onlangs een bad te nemen tussen levende palingen. Hij was er heilig van overtuigd dat dit bad hem tien jaar jonger zou maken. De bedoeling was dat de zwemmertjes zijn dode huidcellen zouden opeten. Hij is echter van een koude kermis thuisgekomen.

"Ik klom het bad in en voelde hoe de palingen aan mijn lichaam knabbelden", vertelt het slachtoffer. "Plotseling voelde ik een extreme pijn. Ik realiseerde me dat een van de alen in mijn gele sabel was gezwommen. Ik probeerde het beest vast te pakken, maar het was te glad om beet te pakken en al snel verdween hij in mijn penis."

Nan wist gelukkig zelf een ziekenhuis te bereiken. Hier heeft hij maar liefst drie uur onder het mes gelegen. Hierna wisten artsen met succes de overleden paling uit zijn blaas te vissen. Volgens chirurg Jin Wang werd het afgrijselijke avontuur mogelijk gemaakt door de gladheid van de bewuste aal.