Keith Richards niet langer welkom bij The Stones

Bij de Rolling Stones is geen plek meer voor gitarist Keith Richards. Dat heeft Mick Jagger gezegd. Richards heeft de zanger van de band in zijn vorig jaar verschenen autobiografie belachelijk gemaakt door te schrijven dat hij Jagger al sinds de jaren tachtig onuitstaanbaar vindt.

The Rolling Stones bestaat volgend jaar vijftig jaar en in eerste instantie was het idee om een toer te plannen ter gelegenheid van het jubileum, laat Jagger aan het Britse tijdschrift Live Magazine weten. Maar sinds het boek van Keith Richards op de markt is verschenen, is dit van de baan.

"Een toer is nog ver weg, maar alles kan natuurlijk. Misschien zouden we terug kunnen gaan naar de Marquee Club in Londen, alleen kan Keith dan natuurlijk niet komen", vertelt Jagger. In de Marquee Club had de band destijds zijn eerste optreden.

De Engelse rockband The Rolling Stones is opgericht in 1962. Met hits als Angie, Satisfaction en Paint It Black behaalden ze wereldwijd het ene na het andere succes. Het laatste album van de band, Shine a Light, kwam in 2008 uit.