Mannen willen liefst lekker wijf

In het kader van 'open deur is open' heeft men in Australië onderzocht wat voor soort vrouwen mannen het liefst willen. De uitkomst is duidelijk: als het aan de mannen zelf ligt, nemen ze een lekker wijf.

Ene Derek Jones heeft het moeilijke onderzoek op zich genomen en de resultaten hiervan vandaag gepubliceerd. Volgens de uitkomst is chemie in de slaapkamer voor een man veel belangrijker dan hij wil toegeven.

Een echte man heeft nogal wat noten op de zang, zo blijkt uit het rapport 'Wat mannen echt willen van vrouwen'. Mannen voelen zich het meest aangetrokken tot een lekkere kont en dito voorgevel. Maar dat is niet het enige. De ideale vrouw is liefdevol, steunt haar man en staat met beide benen op de grond. Ook dient zij te beschikken over een aantrekkelijke glimlach, mooie ogen en een avontuurlijke geest.

De mannen hebben openlijk verteld dat zij eigenschappen als saamhorigheid, eerlijkheid, respect, een gevoel voor humor en een beste vriend waarderen in een vrouw. Maar de kracht van seksuele aantrekkingskracht valt niet te ontkennen. "Wat ze eigenlijk willen is grote borsten, een mooie kont, een focus op mode en dezelfde interesses", verklaart Jones.