Tienermeisje heeft seks in politieauto

Stephen Buttel is een ware schuinsmarcheerder. Terwijl de 32-jarige rechercheur uit Australië was getrouwd met een bloedmooie agente, hield hij er een seksrelatie met een tienermeisje op na. Zo had de beste man geregeld seks met het meisje in zijn dienstauto.

Volgens een verklaring van het meisje, dat anoniem wil blijven, begon de seksrelatie op 25 juli 2009. Bijna een jaar later kwam er een eind aan. Tijdens de seks zouden politieauto's zijn gebruikt, zo laat een woordvoerder weten.

Hoewel Bruttel is getrouwd met een mooie blondine, die nu acht maanden zwanger is, kwam hij blijkbaar iets tekort. Pas na maanden geile seks met een tienermeisje biechtte hij haar op al te zijn getrouwd. Het meisje wilde hierop de relatie verbreken, maar daar wilde de rechercheur niets van weten.

Sterker nog, Bruttel begon haar te stalken en lastig te vallen. Tijd om bij zijn collega's aan de bel te trekken en aangifte te doen. Na onderzoek is de overspelige rechercheur disciplinair gestraft en overgeplaatst.