Zie Ze Vliegen scoort ondanks kritiek

De tweede aflevering van de komedieserie Zie Ze Vliegen werd zaterdagavond ondanks veel kritiek goed bekeken. De show trok 1,2 miljoen kijkers, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Zie Ze Vliegen was het op drie na best bekeken programma van zaterdagavond.

Op verschillende sociale media werd vorige week na de eerste aflevering de nieuwe show met de grond gelijk gemaakt. Carlo Boszhard vertaalde het Britse Come Fly With Me naar het Nederlands, maar deze versie zou minder goed zijn dan de Britse. Toch keken er 155 duizend mensen meer naar Zie Ze Vliegen dan vorige week.

Zie Ze Vliegen moest het Achtuurjournaal en Studio Sport, met beiden meer dan anderhalf miljoen kijkers, voor zich laten. Ook legt Zie Ze Vliegen het wederom net af tegen My Name Is. Meer dan 1,3 miljoen mensen keken naar de talentenjacht waarin deelnemers hun idool imiteren.

De spelshow van Jan Smit, Lang Leve de Tv, staat op de zesde plaats in de kijkcijferlijst. Hier keken ruim een miljoen mensen naar. Lotto Weekend Miljonairs scoorde iets beter dan vorige week met 600.000 mensen die afstemden op de quiz die gepresenteerd wordt door Jeroen van der Boom.

RTL Woonmagazine keerde sinds jaren terug op televisie trok een half miljoen kijkers. Nicolette van Dam is de presentatrice van de show die in een nieuw jasje is gestoken.