Meisje (9) verkoopt lichaam voor speelgoed

Taiwan is geschokt door de, in ieder geval voor het Aziatische land, jongste prostituee ooit. Ondanks dat ze slechts negen lentes is, had het meisje geen enkele moeite om klanten te werven. Van het verdiende geld wilde zij speelkaarten kopen.

Het kinderhoertje uit de hoofdstad Taipei had zichzelf op een site aangeboden met de woorden: "Ik ben dit jaar 9 geworden!" Al snel had ze al twintig potentiële klanten geworven. Uiteindelijk besloot ze met een 16-jarige jongen het bed in te duiken.

De hitsige puber werd bij haar thuis uitgenodigd. Voor de ogen van haar tweelingzuster gaf ze de jonge knul een blowjob. Hierna kreeg het meisje 1.000 Taiwanese dollars in haar handjes gedrukt, een kleine 25 euro.

Ondanks haar blijkbaar vroegrijpe capriolen, lijkt het erop dat het kind niet echt wist waar ze mee bezig was. Ze schepte zelfs op over haar eerste seksuele ervaring en zei tegen haar moeder: "Ik heb de kaartjes gekregen door een jongen op zijn blanke sabel te kussen."

Haar moeder reageerde vol afschuw en schakelde de politie in. Deze heeft de klant van het meisje opgepakt. Het meisje zelf is overgedragen aan de kinderbescherming. De moeder heeft de Taiwanese pers laten weten zichzelf een slechte moeder te vinden.


Uiteraard is er een mooi filmpje van gemaakt, helaas zonder ondertiteling
Voor een filmpje waarin een sexy tienermeisje een demonstratie pijpen geeft, klik hier