Man paalt poes en gooit deze uit raam

De politie van Council Bluffs, in de Amerikaanse staat Iowa, heeft ene Gerardo Martinez in de boeien geslagen. De beste man heeft namelijk een kat een flinke beurt gegeven. Na het amoureuze onderonsje gooide hij het dier uit het raam van zijn appartement, waarna het op de grond een pijnlijke dood stierf.

De politie van het Amerikaanse plaatsje rukte gisterochtend uit na een melding dat een naakte man een kat uit het raam had gegooid. Eenmaal ter plaatse troffen agenten een grijze kat aan, die hevig bloedend en zwaar ademend naast het trottoir lag. Even later legde het beestje het loodje.

Ooggetuigen hebben verklaard dat ze een naakte kerel op de zesde verdieping van een flatgebouw hadden gezien. Even later zagen zij hoe hij een kat uit het raam gooide. Al snel werd het juiste appartement gevonden en belde de politie aan.

Martinez, die vandaag 30 is geworden, opende de deur met zijn broek nog op zijn knieën. Hoewel de jarige Job eerst ontkende iets met de kat te maken te hebben, bekende hij even later de liefde te hebben bedreven met het huisdier om het vervolgens uit het raam te gooien, samen met een porno-dvd. De politie heeft hem gearresteerd en beschuldigd van dierenmishandeling, seks met dieren en schennispleging. Martinez kan maximaal voor vijf jaar achter tralies belanden.