Vreemde man kruipt bij meisje in slaapzak

De politie van het Amerikaanse Marin County heeft zondag een vreemde snuiter opgepakt. De 25-jarige man uit Napa was 's nachts de tent van een wildvreemd tienermeisje binnengeslopen. Vervolgens kroop hij in haar slaapzak en ging tegen het meisje aan liggen.

De ouders van het meisje werden zondagochtend gewekt door hun dochter, die nog geen 14 jaar oud is. Bij het ontwaken had ze ontdekt dat ze niet alleen in haar slaapzak lag. Een vreemde kerel schurkte met zijn ballen tegen haar billen aan.

John Reno, zoals de beste man heet, zette het na de ontdekking op een lopen. Andere campinggasten hadden dit snel in de gaten en wisten hem het vluchten te beletten. Met plastic kabels wisten ze hem te boeien tot de politie arriveerde.

Reno is opgepakt en wordt beschuldigd van kindermisbruik. Twee mannen die samen met hem op vakantie waren, kozen snel eieren voor hun geld en hebben de camping verlaten. Of het meisje, dat samen met haar ouders en twee anderen de vakantie in een bungalowtent aan Dillon Beach doorbracht de vakantie heeft voortgezet, is helaas niet bekend.