Kings of Leon zegt een miljoen keer sorry

Kings of Leon blijft zich verontschuldigen voor het voortijdig afbreken van het concert in Dallas, afgelopen vrijdag. Zanger Caleb Followill verliet na elf nummers het podium om vervolgens nooit meer terug te komen. Zijn medebandleden bieden via Twitter wederom hun excuses aan.

De 29-jarige Caleb vertelde tijdens het concert dat hij zich niet goed voelde, maar volgens zijn broer Jared Followill is er iets heel anders aan de hand. "Ik hou zoveel van onze fans", laat de basgitarist via Twitter weten. "Ik weet dat jullie niet dom zijn. Ik ga niet liegen. Er zijn problemen in onze band en die zijn groter dan het niet genoeg drinken van Gatorade."

Ook drummer Nathan Followill baalt flink van de afgang van zijn broer. "Niet zo'n goede ochtend voor mij. Ik schaam me voor het fiasco van gisteravond. Ik kan niet vaak genoeg mijn excuses aanbieden, ik ben diep teleurgesteld. Een miljoen keer sorry."

Het concert dat stond gepland voor zaterdagavond in Houston werd afgezegd. Verschillende bandleden geven toe dat er problemen zijn binnen de band. Maar The Cynthia Woods Mitchell Pavilion, waar het concert zou plaatsvinden, geeft aan dat zanger Caleb zich niet goed genoeg voelde om op te treden.