[EL] Uitslag Omonia Nicosia - ADO Den Haag

ADO Den Haag heeft de eerste wedstrijd in de derde voorronde van Omonia Nicosia verloren. In Nicosia werd het 3-0. Hierdoor lijkt het Europese avontuur voor Den Haag voorbij.

In de eerste helft kreeg de thuisploeg ondanks een overwicht weinig kansen. Dankzij een penalty stond het alsnog 1-0 bij rust. Na een duwtje van Kum ging Christoffi neer waarna Alex scoorde vanaf de penaltystip.

ADO begon feller aan de tweede helft. De Hagenaren kwamen echter op een 2-0 achterstand door een treffer van Rengifo die een foutje van keeper Coutinho afstrafte. Vlak voor tijd maakte Christoffi er na een slechte pass van Kum er 3-0 van wat ook de eindstand was.