Levenswerk Anders B. gevonden door FOK!kers

Op internet is door oplettende FOK!kers een ziekelijk levenswerk opgescharreld dat geschreven lijkt te zijn door Anders Breivik, de Noorse massamoordenaar die gisteren in en rondom Oslo 92 slachtoffers maakte. Het stuk is geschreven door “Andrew Berwick”, gelijkend op Anders Breivik; volgens de redenatie van de laatste update van dit bericht, kan bewezen worden dat het hier om een authentiek product van de moordende Noor gaat.

Het document beslaat ruim 1500 A4’tjes aan zeer veelzijdige informatie; van een minutieus bijgehouden dagboek van het voorbereiden van de aanslagen, hetgeen de rechts-extremistische schrijver van het document sinds 2002 bezig lijkt te hebben gehouden. Honderden pagina’s beslaan verwarde politieke analyses van ‘cultuurmarxisme’ in de samenleving; Anders/'Andrew' zag ‘de linkse kerk’ als de echte schuld van het multiculturele drama. De titelpagina lijkt ontworpen door een Nederlands bedrijf uit Assen.

Werkelijk elk aspect van het chemisch samenstellen, brouwen en verzamelen van (materialen voor de) bom, tot psychologische hulp bij het mentaal voorbereiden op het afslachten van vrouwen wordt behandeld: “Every female category A, B, C traitor or system protector out there is someone’s daughter, someone’s sister or mother. But then again, so are the victims of the current systems, of example the girl who committed suicide after being gang-raped by Muslims.”

Onder andere bevat het document Anders' volledige CV, als ook een precieze planning om individueel dezelfde aanslagen in 30 dagen te kunnen voorbereiden, een fulminerend betoog tegen de teloorgang van blond haar en blauwe ogen in de Westerse samenleving, en 1500 pagina’s andere (zin en) onzin. Zo quote hij de schrijver Lao Tsu: “If you are not afraid of dying, there is nothing you cannot achieve".

Ook is er een lijst met (wegens 'cultuurmarxisme') te terroriseren en/of steunen partijen per Europees land, waaronder Nederland: CDA, SP, PvdA, VVD, GroenLinks en de ChristenUnie moeten ervanlangs krijgen van A. B., terwijl de PVV, LPF, Volksunie, NVB en de Dietse Kameraden worden gesteund. 

Hij spreekt over de terreurdaden die bij het publiceren van het document nog moesten gebeuren: "First coming costume party this autumn, dress up as a police officer. Arrive with insignias:-) Will be awesome as people will be very astonished:-) Side note; imagine if law enforcement would visit me the next days. They would probably get the wrong idea and think I was a terrorist, lol : o) Conquer your fear like your brothers and sisters have done in the past and we will re-conquer Europe from the grasp of our disloyal, corrupt and suicidal cultural Marxist/multiculturalist elites.”

Of het tien jaar bijgehouden (tot en met gistermiddag) dagboek écht van Breivick is, is nog niet officieel bevestigd, maar kan logisch gededuceerd worden (zie update 23:34). Het manifest is hier te downloaden. Anders voltooide volgens het document zijn dagboek en levenswerk pas op vrijdagmiddag: "I believe this will be my last entry. It is now Fri July 22nd, 12.51. Sincere regards, Andrew Berwick / Knights Templar Norway"

Update 23:07: 'Andrew Berwick' heeft gisteren zelfs met een YouTube-account een filmpje over het manifest geüpload, dat op het moment van schrijven slechts 304 keer is bekeken. In het filmpje komen ook weer meerdere foto's van Anders Breivik terug.

Update 23:17: Het filmpje is inmiddels door YouTube verwijderd, hoogstwaarschijnlijk door de herhaalde oproepen tot geweld tegen moslims die erin voorkwamen.

Update 23:34: Het filmpje is inmiddels op LiveLeak geüpload. Aan de hand ervan kan met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid worden geconcludeerd dat het door FOK!kers opgesnorrelde document inderdaad van de moordlustige Noor afkomstig is. Dit alles om enkele redenen: het alias van de YouTube-account 'BerwickAndrew' is hetzelfde als de alias in het manifest; ook is Andrew Berwick op YouTube 33 jaar oud (een jaar ouder dan Anders).

In het filmpje worden gewelddadige oproepen, gelijkende plaatjes en even vrijmetselaar-achtige teksten als in het manifest weergegeven, evenals dezelfde foto's van Anders Breivik als achterin het document. Daarnaast postte de YouTube-gebruiker het filmpje vóór de aanslagen gebeurden, en scholden werkelijk alle comments op het kanaal de Noor persoonlijk uit om het verwijderde filmpje. En tot slot: 'BerwickAndrew' is sinds gisteren niet meer actief geweest.

Update 0:00: De logische deductie van een half uur geleden is al niet meer nodig. Inmiddels bevestigen Noorse bronnen volgens RTL dat Anders Breivik het schrijven van dit document heeft toegegeven tegenover de politie.