Caro Emerald krijgt het benauwd van Adele

Caro Emerald krijgt het behoorlijk benauwd van het aanhoudende succes van Adele. Het zweet breekt haar uit wanneer ze ziet dat de Britse nu wel heel dicht bij haar record komt. Adele staat sinds afgelopen weekeinde 21 weken bovenaan in de albumlijst met haar succesalbum 21.

De Britse heeft nog maar negen weken te gaan om het record van Caro te verbreken, die vorig jaar de lijst dertig weken aanvoerde met Deleted Scenes from the Cutting Room Floor.

"Het is nog niet zover. Het is echt nog wel een verschil, maar hier word ik wel een beetje kriebelig van", biecht Caro op in RTL Boulevard. "Het is al heel wat dat ik dat record heb, maar het zou wel sneu zijn als ik dat na een jaar kwijtraak."

Ook buiten Nederland timmert Caro nog steeds behoorlijk aan de weg. Zowel in Duitsland als in Engeland bivakkeert ze al weken in de top tien van de hitlijsten. Caro verbaast zich nog steeds over het enorme succes. "Ik ben echt in shock eigenlijk. Het blijft maar scoren. Het gaat zo goed."

Ondanks de grote drukte, let ze nu wel goed op haar gezondheid. "We zijn wel wat voorzichtiger geworden. We willen natuurlijk geen nieuwe poliep.