'Nicole Scherzinger en Lewis Hamilton verloofd'

Lewis Hamilton is op zijn knieën gegaan voor Nicole Scherzinger. Dat vertelt de vader van de Pussycat Doll-zangeres aan de Britse krant The Mail on Sunday. Wanneer de Formule 1-coureur en de zangeres trouwen, is niet bekend.

"Ja, ze zijn verloofd", verklapt Scherzingers vader aan de krant. "Mijn toekomstige schoonzoon is een ontzettend aardige vent, hij is heel nuchter." Scherzinger en Hamilton leerden elkaar in 2007 kennen tijdens de MTV European Music Awards in München. Volgens de vader van de zangeres is de coureur meer dan welkom in de familie. "Onze familie is dol op hem. Lewis is oprecht en hij en mijn dochter zijn erg gelukkig."

Hoewel de twee sterren het erg druk hebben met hun carrière, denkt de 33-jarige Nicole voorzichtig na over het stichten van een gezinnetje. "Mijn dochter is tevreden met haar leven, maar fantaseert over een gezin. Ze is erg ambitieus, maar ook een ouderwets meisje dat droomt van kinderen."

Nicole en Lewis zelf hebben nog niet gereageerd op het verhaal. Een woordvoerder van de 26-jarige coureur zegt niets te weten van een op handen zijnde huwelijk.