Zanger Rinus slaat aan in de VS

De opmars van Zanger Rinus is niet meer te stuiten. Ligt heel Nederland inmiddels aan zijn voeten, nu blijkt zelf het belangrijkste muziekland ter wereld de volkszanger te hebben ontdekt. Het Amerikaanse Huffington Post pakt namelijk vandaag uit met een item over de Friese volksheld.

Je kon er natuurlijk op wachten. Met zijn nieuwste nummer 'Met Romana op de scooter' heeft Rinus een kneiter van een hit te pakken. De Amerikaanse internetkrant is dan ook lyrisch over de zanger. "Eens in de zoveel tijd komt er een mythisch beest van een YouTube-video voorbij", schrijft The Huffington Post. "Hiervan kun je niet zien of de maker een grapje maakt of 100% serieus is."

"Zo is het ook het geval met het scooter-zware muzikale nummer met in de hoofdrol Zanger Rinus en zijn vriendin Romana", gaat de lofzang verder. "Hij heeft geen officiële artiestenpagina, maar heeft wel een onofficiële fansite onderhouden door een aantal bewonderaars en een Facebook-fan pagina met meer dan 80 leden."

"Zou dit een Nederlandse jongen zijn die het ver zal schoppen, of slechts een stel gekken die een filmpje maken in hun tuin? We weten het niet zeker, maar het zal ons er niet van weerhouden het filmpje te bekijken."


Je hebt het verdiend Rinus, ga voor het grote geld!