Vrouw gedagvaard na plasje op stoel

Bij een vrouw uit Petrie is een dagvaarding op de deurmat geploft. De 44-jarige Australische moet voor de rechter verschijnen wegens wildplassen. De vrouw deed een plasje op haar stoeltje in een rugbystadion.

De vrouw moest vorige week tijdens een rugbywedstrijd in het Suncorp Stadium vreselijk nodig zeiken. Om geen seconde van de wedstrijd te missen, besloot ze op haar stoeltje te blijven zitten. Honderden fans waren er getuige van hoe de vrouw haar broek naar beneden deed en haar blaas ledigde op het zitje.

Ze was er waarschijnlijk nog mee weggekomen ook, ware het niet dat de hele actie werd gefilmd door een rugbyfan en op YouTube werd gezet. Hoewel de videosite het filmpje al snel verwijderde wegens schending van hun policy, gingen de beelden dankzij Twitter al snel over het internet. Met de hashtag #pissgate spraken vele fans hun afschuw uit over de actie.

Met behulp van bewakingsbeelden wist de politie het stoelnummer van de vrouw te achterhalen en uiteindelijk te traceren. De vrouw moet zich op 28 juli voor de rechter verantwoorden voor haar actie.


Dat dit kan in Australië!
Een filmpje met een andere wildplaster vind je hier