Vrouw vermaalt mans penis

Meneer Becker uit het Amerikaanse Garden Grove moet het voortaan zonder penis stellen. Zijn vrouw heeft zijn jongeheer afgesneden. Tot overmaat van ramp gooide zij de piemel in de afvalvermaler en zette het apparaat aan.

De politie van het Californische plaatsje kreeg gisteravond een verontrustend telefoontje. Toen zij even later poolshoogte gingen nemen, zagen zij een man op bed liggen die hevig bloedde in zijn kruis.

Catherine Kieu Becker heeft bekend dat zij haar echtgenoot ernstig heeft toegetakeld. Het 48-jarige secreet had haar anoniem gebleven echtgenoot gedrogeerd waarna zij diens kleine vriend afsneed. Vervolgens gooide zij het lid in de vuilvermaler en zette het apparaat aan.

Wellicht voelde Becker toch enige wroeging, want ze besloot toch maar het alarmnummer te bellen. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis, alwaar hij met spoed is geopereerd. Zijn toestand is momenteel stabiel.

De echtgenote heeft de politie verklaard dat haar man het verdiende. Zij wordt onder andere aangeklaagd wegens mishandeling met een dodelijk wapen, vergiftiging en mishandeling van een echtgenoot. Het stel is naar verluidt verwikkeld in een echtscheiding.