TNT Post bezorgt pakketje in vuilnisemmer

Een pakketbezorger van een koeriersdienst, werkende in opdracht van TNT Post, heeft een pakketje wel op een héél vreemde plek bezorgd, namelijk in een vuilnisemmer onder de carport van de geadresseerde. Het overkwam onze welbekende en zeergewaardeerde FOK!ker Surveillance-Fiets.

"Toen ik vanmiddag thuis kwam zag ik een 'u was niet thuis' briefkaart van TNT / postnl in de brievenbus. Ik zat al te wachten op mijn pakketje en ging er vanuit dat het bij de buren bezorgd was. Tot mijn totale verbazing bleek dat het pakketje echter in mijn vuilnisemmer met hondenpoep, (in zakjes, we ruimen altijd alles op) onder de carport bij de voordeur was bezorgd," aldus de verbouwereerde FOK!ker. "Welke volslagen debiel haalt het in zijn hoofd om iets in een vuilnisemmer te stoppen? Waar denk je dat die dingen voor zijn?"

Op de scan van het bezorgbriefje is duidelijk te zien hoe de tekst 'De zending is bezorgd bij de buren op nummer' is doorgestreept en vervangen door 'De zending is bezorgd in vuilnisemmer'.

Het hele, nog lopende, verhaal vind je in ons klaagbaakforum.

tnt vuilnisemmer
Creatief postbezorgen voor gevorderden