Moeder doodt kind om verstoren Wii-sessie

Een 21-jarige moeder uit de Bronx (New York City) wordt beschuldigd van het doodslaan van haar vijfjarige zoontje. Kim Crawford was een gezellig potje aan het gamen op haar Nintendo Wii toen haar zoontje Jamar de TV kapotmaakte. Jamar overleed enkele dagen later aan zijn verwondingen.

De moeder is, nadat ze haar zoontje 'harder dan ze hem ooit geslagen had', niet naar het ziekenhuis gegaan. Ze was bang dat men de blauwe plekken zou zien en ze in de problemen zou komen. Toen ze uiteindelijk toch bij het ziekenhuis aankwamen, enkele dagen later, vertelde de moeder eerst dat haar zoontje plotseling erg ziek was geworden. Weer wat later zou hij zijn gevallen tijdens het spelen.

Na langdurig doorvragen van de politie, en vele verschillende verhalen verder, heeft ze toch bekend. De advocaat van de moeder is het overigens niet eens met de aanklacht 'moord'. Volgens hem was het nooit de bedoeling van de moeder om het kind te doden.

De vader kan het niet geloven en de familie is ook zeer geschokt. Het maakt hen niet uit of het al dan niet opzettelijk is. Oma: "Of het niet met opzet is gebeurd of niet maakt niet uit. Mijn fantastische kleinzoon is dood en komt nooit meer terug. Het is erg tragisch en onvergefelijk."

Kim Crawford is eerder al gearresteerd voor drugs- en geweldsdelicten en heeft een lange geschiedenis van huiselijk geweld. Sinds 2006 heeft de politie al negen keer bij de familie moeten aankloppen om een ruzie te sussen tussen haar en de vader.

Moordenaar
Kim Crawford, 21 jaar, gamer en moordenaar