Juf geeft scholier blowjob in klaslokaal

Erin Baynard Stewart heeft gisteren de zak gekregen. De lerares maatschappijleer op een middelbare school in in Terre Haute, in de Amerikaanse staat Indiana, heeft een seksrelatie gehad met een destijds 14-jarige leerling. Zij wordt er onder meer van verdacht hem te hebben gepijpt in een klaslokaal.

De 30-jarige lerares heeft 6 jaar lesgegeven op de Rose Middle School. In december 2009 sloeg de vonk over naar een 14-jarige jongen. Naar verluidt heeft ze viermaal seks met de jongen gehad. De meeste vrijpartijen vonden plaats in het huis van de getrouwde Stewart, maar eenmaal besloot ze de leerling in een klaslokaal oraal te verwennen.

De intieme onderonsjes staan in het geheugen van de nu 15-jarige jongen gegrift. Zo kan hij zich het interieur van Stewarts huis nog heel duidelijk voor de geest halen. Ieder detail van het interieur weet hij exact te beschrijven.

De docente is opgepakt maar op borgtocht vrijgelaten. Haar ouders waren zo lief de 75.000 dollar op te hoesten voor de vrijlating. Stewart, die ontkent schuldig te zijn, moet in oktober voor de rechtbank verschijnen.


Een filmpje over de verboden relatie