Enge kabouter terroriseert dorp

Suncho Corral is in de ban van een mysterieuze plaaggeest. Een boosaardige kabouter zou het Argentijnse dorp terroriseren.

De trol is naar verluidt voorzien van enorme oren een een punthoed. Hij wordt verantwoordelijk gehouden voor een tiental brutale aanvallen op inwoners van het dorp. Zo heeft de kabouter mensen van hun fiets geslagen en zelfs enkele rake klappen hebben uitgedeeld.

De lokale politie heeft inmiddels zo veel telefoontjes gekregen over de terreurdwerg, dat ze inmiddels groot alarm hebben geslagen. Een 14-jarige jongen zou een van de eerste slachtoffers zijn geweest. "Hij liep vorige maand achter de school, toen hij ineens van achteren werd geraakt", vertelt een bron. Het wezen, dat inmiddels is omgedoopt tot De Dwerg of Korte Orige wordt hiervoor verantwoordelijk gehouden.

"Hij wist uiteindelijk aan zijn belager te ontsnappen." Ook is een fietser onlangs van zijn rijwiel gemept door de trol. Dezer versperde vervolgens de weg met de woorden: "Hier kom je niet voorbij." Na deze woorden mepte de kabouter de fietser buiten bewustzijn.

In 2008 had een andere buurt in Maxima's geboorteland te maken met een terrordwerg. Waar men dacht met een gemuteerde hond te maken te hebben, bleek het in werkelijkheid een dwerg te zijn. Het lijkt er nu echter op dat de kabouter weer terug is uit zijn winterslaap.


Een video waarin Terror David is te zien