Woensdagavond meeste kans op seks

Wie dit leest moet als de sodemieter zijn computer uitzetten en de stad in gaan. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat de woensdagavond de beste kansen biedt om iemand het bed in te lullen.

Het is al decennialang een begrip in Nederland: woensdagavond, bokavond. Uit gedegen onderzoek van de Amerikaanse datingsite OkCupid is gebleken dat de woensdag inderdaad de meeste kansen op een hete nacht biedt.

Volgens de onderzoekers gaan mensen die op woensdagavond stappen uit met te intentie om seks te hebben. Deze conclusie trokken ze na het bestuderen van alle profielen op de site. Aan de hand van vier karaktertrekken werd een ‘seksuele beschikbaarheidsindex’ opgemaakt.

Van leden die zichzelf als avontuurlijk of extrovert bestempelen, van scharrels houden en al tijdens de eerste date het bed induiken, werd gekeken wanneer zij het meest op stap gaan. Woensdagavond bleek de dag waarop deze mensen het vaakst uitgaan. Dus wie een snelle wip wil scoren, doet er verstandig aan 's weekends thuis te blijven en op woensdag de kroeg op te zoeken.


Vanavond bokavond!