[E3] Nieuwe Halo, Fable en Dance Central?

Vanavond zal Microsoft zijn persconferentie houden op de E3 in Los Angeles. Kotaku heeft nu aangegeven dat ze al een beetje weten wat MS allemaal gaat laten zien. Zo zou een nieuwe Fable, Halo, Dance Central en meer te zien zijn.

Volgens de website zal er een nieuwe Halo-gerelateerde game aanwezig zijn op de beurs. Of dit gaat over een compleet nieuwe game of over een HD-remake van Halo: Combat Evolved, waarover al veel geruchten zijn opgedoken, is niet bekend. Ook zou Fable: The Journey aangekondigd worden en zal Dance Central 2 en Kinect Sports: Season 2 te zien zijn.

Naast deze games zouden ook multiplatformgames als Hitman: Absolution, Modern Warfare 3 en The Elder Scrolls V: Skyrim hun opwachting maken. Naast de games die hierboven staan is de kans ook groot dat we een hoop meer zien van Gears of War 3, Forza 4 en Star Wars Kinect.

De persconferentie zal vanavond om 18:00 Nederlandse tijd beginnen. Op FOK!games zullen we hier live verslag van doen. Voor al het E3 nieuws kunnen jullie hier terecht.

MS