'Sorry voor lelijke vrouwen in trein'

Een Amerikaanse spoorwegmaatschappij heeft uiterst professioneel gereageerd op de klacht van een boze reiziger. Het bedrijf Southeastern heeft zich verontschuldigd voor het feit dat er volgens de klant te weinig mooie vrouwen in de trein zitten.

Ene Elliot Uttridge schreef de klachtenbrief in eerste instantie om zijn onvrede te uiten over de vele vertragingen en de slechte service. Voor de gein sloot hij zijn brief af met de mededeling dat 'er op de ochtendtrein een gebrek is aan knappe vrouwen'.

"Neem sexy vrouwen in dienst om het pendelen aangenamer te maken voor de reizigers", ried Uttridge het bedrijf aan. Aangezien hij ook de kwaadste niet is, mochten er wat hem betreft ook wel een paar knappe manskerels in de trein worden gestopt. "Zo zal jullie bedrijf niet beschuldigd worden van oneerlijkheid of seksime."

Uiteindelijk kreeg de 31-jarige blogger een antwoord op al zijn klachten. "Ik ben ervan overtuigd dat u zult toegeven dat het moeilijk is om aan de wensen van elke passagier te voldoen", luidde het antwoord. "Dat is deels omdat schoonheid een kwestie van smaak is, maar ook omdat we de passagiers die niet aan uw criteria voldoen niet willen discrimineren."

Southeastern gaf de reiziger de tip om zelf iets aan zijn klacht te doen. "U hoeft niet te aarzelen om enkele van uw aantrekkelijke vriendinnen te overtuigen om u te vergezellen op uw reis. Dat zou niet alleen een boost geven aan onze inkomsten, maar het zou u ook verzekeren dat er voldoende knappe vrouwen op de trein zitten."


Uttridge wil de dames natuurlijk gewoon filmen...