Chantal Janzen slapeloos door kijkcijfers

Chantal Janzen was zo nerveus voor de kijkcijfers van haar nieuwe spelprogramma De Jongens Tegen De Meisjes dat ze de hele nacht na de uitzending van zaterdag wakker heeft gelegen. Dit zei de blondine zondag in Life 4 You bij Carlo Boszhard en Irene Moors.

In de zondagochtend werd duidelijk dat Jongens Tegen De Meisjes goed scoorde met maar liefst 1,6 miljoen kijkers. "Ik vond het heel eng. Je hebt een programma bij RTL en je wilt het graag goed doen, je doet je best en je hoopt dat het goed uitpakt", zegt Janzen.

Direct nadat de kijkcijfers gepubliceerd werden, kreeg Janzen een sms van RTL 4-baas Erland Galjaard: "Ik had een sms van Erland en dat ging over de kijkcijfers. Daarin zei hij dat hij het fantastisch vond en het ons gunde. Dat is heel lief en dat is insgelijks. Dat was om kwart voor acht ongeveer en toen ben ik nog een uurtje diep in slaap gevallen."

Co-presentator en komediant Tijl Beckand is ook verheugd. "Ik heb Tijl nog niet gesproken, maar hij heeft me een hele lange sms gestuurd met dat hij het ontzettend leuk vindt", aldus de slimme presentatrice.


Chantal Janzen slapeloos door kijkcijfers (Foto: Novum)