Tot ziens!

Het is bijna 18.00 uur. De laatste minuten die we op deze aarde hebben, tikken weg. Alhoewel 3 procent van de mensheid wordt meegenomen door Jezus, zal FOK! een stuk minder views krijgen na deze zaterdag.

Met dit bericht willen we alle trouwe lezers bedanken voor de - bijna - 12 jaar FOK!. We hebben u met alle plezier dagelijks het laatste nieuws gebracht en lazen met dezelfde plezier uw leuke, maar ook kritische reacties.

Ook hielp u, als deel van de community, mee om FOK! te krijgen zoals het nu is. Wij danken daarom alle mensen die submits hebben ingezonden en op deze manier hielpen om leuk en belangrijk nieuws snel online te krijgen.

Mocht u deel uitmaken van de 3 procent die zal worden meegenomen door Jezus, dan wensen wij u een fijn leven toe in het hiernamaals. Als dit niet het geval is, willen wij u sterkte wensen met wat er komen gaat. Vaarwel.

Update 18.10 uur
Het is 18.00 uur geweest en we zijn er volgens mij allemaal nog. Dus we gaan gewoon weer verder met onze dagelijkse bezigheden en gaan we gewoon verder met het schrijven van interessante nieuwsberichten.