Meisje (17) uitgekleed in schoolbus

Er blijkt een nieuw spelletje te leven onder Amerikaanse tienermeisjes. Tijdens dit spelletje schijnt het dus te bedoeling te zijn dat een meisje volledig wordt uitgekleed waarna zij in evakostuum in een schoolbus moet blijven zitten. Dit is namelijk de verklaring die de school geeft van het incident rond een 17-jarig meisje, dat in de staat Idaho door drie teamgenootjes werd uitgekleed in een schoolbus.

Volgens de politie van Kootenai County was het meisje op de terugweg van een softbalwedstrijd. Terwijl zij sliep, werd ze door drie teammaatjes uitgekleed. "Ze trokken haar bh uit, scheurden haar ondergoed van haar lichaam en lieten haar naakt achter", aldus de politie. Gelukkig voor het meisje lieten zij een dekentje achter, waarmee ze haar naakte lichaam nog iets kon bedekken.

Pas drie dagen na het verschrikkelijke incident werd Heidi Hershly, de moeder van het meisje, verwittigd over het voorval. De school doet het echter af als gekkigheid, een onschuldig spelletje. Wel mag het drietal geen deel meer uitmaken van het softbalteam en zijn ze niet welkom op het schoolbal. Desondanks heeft het meisje aangifte gedaan bij de politie.


Een nieuwsfilmpje over het 'spelletje'
Voor een foto van het naakte meisje, zie de bron