Britney geniet van herkenning Bieber

Britney Spears zag tot haar verbazing een hoop overeenkomsten tussen haar en Justin Bieber in zijn biografische film. De 29-jarige zangeres herkent de eerste stappen die de tienerster in zijn zangcarrière heeft gezet.

"Justin is heel schattig", zegt Spears in een interview met het Amerikaanse modetijdschrift Harper's Bazaar. "Ik heb net zijn film gezien, maar daarvoor realiseerde ik me nooit echt hoe bekend hij is." Voor de zangeres waren de beelden een feest der herkenning. "Ik hield ook een promotoer van een jaar. Ik ging naar radiostations en alles. Het is gaaf om die overeenkomsten te zien."

Spears ziet er geen enkel probleem in als haar kinderen, de 5-jarige Sean Preston en de 4-jarige Jayden James, hetzelfde pad volgen. "Als ze er een voorliefde en passie voor hebben en het is wat ze willen doen, dan waarom niet? Ze zijn allebei kleine, charismatische acteurs. Het zou me niets verbazen."

Mogelijk heeft de zangeres binnenkort meer kleintjes om zich heen drentelen. Spears geeft toe dat ze wel eens nadenkt over een huwelijk met haar vriend Jason Trawick en nog meer kinderen. "Ik heb over beide dingen nagedacht, maar ik wacht op het juiste moment."


Britney geniet van herkenning Bieber (Foto: Novum)