Vrouw (21) doet 5 pubers tegelijk bij spoor

De Londense politie heeft ene Samantha Armstrong opgepakt wegens openbare zedenschennis. De 21-jarige vrouw heeft seks gehad met vijf hitsige pubers aan de rand van het spoor. Tegelijk, welteverstaan.

De blowende blondine benaderde het vijftal op straat en vroeg: "Willen jullie wel seks met mij?" Dit lieten de jongens van 15 en 16 jaar zich geen twee keer zeggen. Zij volgden Armstrong naar de achterkant van een gebouw dat pal langs het spoor staat. Hier werkte de jongedame de knapen een voor een af.

Treinpassagiers, die de orgie duidelijk konden volgen, belden woedend de politie. Deze wist de geile vrouw in de kraag te vatten, evenals drie van haar sekspartners. Twee van hen wisten uit handen van de agenten te blijven.

De vrouw, die volgens haar advocaat weinig zelfvertrouwen heeft, krijgt voor haar daad en het bezit van marihuana waarschijnlijk een taakstraf opgelegd. "Voor de jongens was het alsof al hun dromen ineens uitkwamen", meldt een bron. "Hun ouders zullen waarschijnlijk woedend zijn. Armstrong ging blijkbaar in sneltreinvaart over de jongens heen. Ze wist niet dat iemand hen kon zien."