[Video] Yolanthe hekelt oude seksscène

Jaren geleden heeft niemand minder dan Yolanthe Sneijder Cabau meegewerkt aan de film 'Turkse Chick'. Zoals gebruikelijk in Nederlandse speelfilms zat ook dit pareltje vol seks. Yolanthe heeft nu echter spijt als haren op haar hoofd dat een bijzonder geile scène met haar ineens razendsnel over het internet gaat.

In de bewuste film uit 2006 staat een destijds 21-jarige mevrouw Sneijder in niets meer dan een bh en stringetje voorovergebogen tegen een boom. Net boven haar billen is de tekst 'doggy style', achterlangs dus, te lezen. Yolanthe kijkt hitsig de camera in en vraagt aan de jongen achter haar, die zijn broek inmiddels op de enkels heeft: "Zeg, skaterboy, komt er nog wat van…?"

Hoewel de film vele scènes telt, gaat slechts dit stukje als een dolle over het wereldwijde web. Filmproducent Motel Films, inmiddels onderdeel van IDTV Film, voelt zich lelijk in het hemd gezet omdat deze scène een eigen leven is gaan leiden. "De film is in het kader van NPS kort geproduceerd, in een bepaalde periode zijn al die films online vertoond. De film is gemaakt door een regisseur (Lodewijk Crijns, red) die controverses niet schuwt", laat woordvoerster Annemarie Simons van producent IDTV Film weten.

"Maar als je iets uit zijn context haalt, dan kun je het natuurlijk helemaal uit z’n verband rukken. Dat is natuurlijk heel vervelend, het is absoluut niet de bedoeling. Maar op het moment dat een film online heeft gestaan, is het bijna vogelvrij." Yolanthe heeft laten onderzoeken of het bewuste filmpje van internet kan worden gehaald, maar dit gaat lastig worden. Yolanthe, die als voetbalvrouw inmiddels een status heeft opgebouwd, baalt ontzettend van deze jeugdzonde.

Yolanthe’s manager en woordvoerster Arlette Lerby wil er niet veel over kwijt. "Het is illegaal om het van internet te halen. Je doet soms dingen waar je later anders tegenaan kijkt. Je ontwikkelt je. Ze heeft het toen met volle overtuiging gedaan." Yolanthes standje verspreidt zich nu zo snel over het internet, dat het schier onmogelijk is de filmpjes te laten verwijderen. 


Het bewuste filmpje *fapfapfap*