Bieber in basketbalfilm met Mark Wahlberg

Justin Bieber wil in het drama Street Hoops spelen. Mark Wahlberg speelt ook in de film over straatbasketbal. Het tieneridool is in onderhandelingen voor een filmrol, schrijft de Amerikaanse filmsite Deadline.

Bieber is gevraagd voor de rol in Street Hoops, dankzij een basketbalpartijtje dat hij speelde tijdens een wedstrijd tussen beroemdheden. Hij verraste het publiek met zijn goede spel. De 17-jarige zanger heeft eerder door laten schemeren graag te willen acteren. Hij speelde al een gastrol in de serie CSI, en was eerder dit jaar te zien in de documentaire Never Say Never over zijn leven en concerten. Bieber is ook in gesprek om in de komedie What Would Kenny Do? met Ashton Kutcher te spelen.

Wahlberg heeft ook muziek gemaakt, voordat hij doorbrak als acteur. Hij was in de jaren negentig bekend als hiphopartiest Marky Mark. Een van zijn eerste filmrollen was in The Basketball Diaries uit 1995 naast Leonardo DiCaprio. Wahlberg is momenteel nog in de bioscopen te zien met zijn film The Fighter.


Justin Bieber (Foto: Novum)