Ben Saunders verkiest chickies boven muziek

Hoewel het in een eerder bericht nog niet helemaal duidelijk was, gaat Ben Saunders toch liever wel voor de chickies.

Ben Saunders wil liever de meiden in zijn leven houden dan zijn muziek. "Dan kies ik toch voor de girls", antwoordt de 27-jarige zanger als hij voor het blok wordt gezet. Al zou hij voor muziek gaan als een vrouw hem die vraag stelt. "Want als iemand wil dat ik iets doe, doe ik het sowieso niet."

Saunders kijkt graag naar vrouwelijk schoon. "Als het uiterlijk niks is, haak je af voordat je haar innerlijk leert kennen", zegt Saunders in een interview met CosmoGirl. De zanger heeft een relatie met Soraya. Hij was jarenlang verliefd op haar voordat ze wat met elkaar kregen. "Ik vind het heel grappig als iemand zegt dat hij op iemands innerlijk is gevallen. Dat zeggen alleen mensen met een lelijke vriend of vriendin."

De The Voice of Holland-winnaar zou zijn gehoor inleveren als dit betekende dat hij anders blind wordt. Saunders wil zijn dochter, die hij met een ex-vriendin kreeg, niet alleen kunnen horen. "Het zou rot zijn als ik geen muziek meer kan horen, maar ik vind het belangrijker dat ik mijn dochter zie opgroeien."


Ben Saunders houdt van chickies (Foto: Novum)