Lerarenechtpaar heeft trio's met leerling

De politie van het Californische Orange County heeft gisteren een lesgevend echtpaar opgepakt. Het stel heeft acht maanden achtereen regelmatig een triootje gehad met een destijds 17-jarige leerling.

De 62-jarige Daniel Alma Shepard, die leraar is op de school van de jongen in Westminster, heeft samen met zijn 59-jarige vrouw Gay Davidson-Shepard de jongen tussen april en december 2009 regelmatig uitgenodigd voor een gezellig avondje in hun woning in Huntington Beach. Hier werd gedronken, gegeten, films gekeken en de jongen mocht gebruikmaken van de hot tub van het echtpaar.

Iedere week kwam de jongen en had het drietal seks met elkaar. Daarnaast heeft de leraar de jongen ook gevraagd naaktfoto's van zichzelf te sturen. De grote ontuchtzaak kwam pas aan het licht toen de jongen vorige maand tegen zijn moeder uit de school klapte, die prompt de politie belde.

Shepard wordt onder andere aangeklaagd wegens orale en anale seks met een minderjarige. Hij kan voor maximaal vijf jaar achter tralies belanden. Zijn vrouw, die lesgeeft op Mesa View Middle School in Huntington Beach, loopt zelfs de kans voor acht jaar en vier maanden op water en brood te moeten.