Lindsay Lohan gewild voor maffiafilms

Lindsay Lohan gaat waarschijnlijk in twee maffiafilms spelen. Producent Marc Fiore heeft de 24-jarige actrice al bijna gestrikt voor het door hem geproduceerde Gotti: Three Generations en wil haar nu ook in zijn volgende film Mob Street.

Lohan staat op het punt om te tekenen voor een rol in Gotti: Three Generations. De film vertelt het levensverhaal van wijlen maffiabaas John Gotti, gespeeld door John Travolta. De Mean Girls-actrice moet zijn dochter Victoria vertolken.

Fiore heeft nu ook een rol weggelegd voor Lohan in Mob Street, een film over de invloed van de maffia op Wall Street. Acteur Chazz Palminteri, bekend van The Usual Suspects en Analyze This, tekent voor het script.

"Ze is een geweldige actrice", zegt Fiore tegen entertainmentsite Radar Online. Het maakt hem niet uit dat Lohan vorige zomer doorbracht in de gevangenis en daar binnenkort wellicht terugkeert wegens het stelen van een dure ketting. "Ze stelt zich tegenover mij heel professioneel op", verdedigt Fiore de actrice. "Mensen maken nou eenmaal fouten."


Lindsay Lohan is favoriet van producent Fiore (Foto: Novum)